Presentatie

img_5926_stdDe rol van de presentator

” Dames en heren, jongens en meisjes, fijn dat jullie er zijn.” zijn simpele woorden die prettig zijn als ze uitgesproken worden. Mensen voelen zich meteen welkom bij uw bijeenkomst. Het geeft aan dat er wat staat te gebeuren en dat er van het publiek betrokkenheid wordt verwacht. We hebben met zijn allen tijd vrijgemaakt om samen in één ruimte te zijn. Laten we er dan ook iets moois van maken.

Uw Gasten, mijn publiek

Weten wie er in de zaal zitten. Daar draait het om bij een presentatie. Ik heb voor heel veel verschillende groepen mensen gestaan. Kinderen, festivalbezoekers, klanten van een winkelcentrum, vuilnismannen of CEO’s van multinationals. Het maakt niet uit welke groep mensen ik voor me heb, ik benader iedereen met dezelfde openheid.

De presentator

Als presentator sta ik continu in contact met de zaal. Hou het simpel, ben direct en koester een natuurlijke interesse voor mensen en de wereld om mij heen. Ik ben benaderbaar, durf simpele vragen te stellen en stel me soms kwetsbaar op. “Jij bent ontwapenend” heb ik regelmatig terug gekregen. Dit doe ik in de hoop dat ook de anderen, in de zaal, zichzelf durven te laten zien voor deze groep mensen.

Mijn interessegebieden zijn o.a.: mensen, kunst & cultuur, natuur en reizen. Wanneer u op zoek bent naar een echte journalist, die vastbijtend op de inhoud gaat zitten, dan adviseer ik dat u nog even verder kijkt. Maar als u zoekt naar iemand die een laagdrempelige, ongedwongen sfeer weet te creëren. Die een zaal aanvoelt, en ook nog eens een feestje weet te bouwen!…  I’m your man.

Waarom dit samenzijn?

Ik hoor graag wat uw verwachtingen zijn over de bijeenkomst. Wat wilt u eruit halen en waarom? Elke presentatie dient een ander doel. Dit doel staat voorop. Vervolgens denk ik graag met u mee hoe we dat gaan aanpakken en in welke vorm we dat gaan gieten.

Prijs: op aanvraag